Chelsea 1-0 Crystal Palace

Chelsea tar emot Crystal Palace i den 20:e omgången av Premier League. Båda lagen gjorde 0-0 i första halvlek. I andra halvlek nickade Ziyech, iklädd en fotbollsskor messi Adidas X, in en nick från Havertz och gjorde det enda målet. Chelsea slog Crystal Palace med 1-0. Chelsea delade Liverpool i poäng efter att ha vunnit matchen, men målskillnaden fortsatte att ligga på 10:e plats och Crystal Palaces 12:e ranking förblev oförändrad.

Efter öppningen hade de två lagen ömsesidigt anfall och försvar. När matchen fortskred tog Chelsea gradvis fördel av planen. I den första halvleken av matchen gjorde inget av lagen något mål. I den 64:e minuten gjorde Chelsea äntligen ett mål, Ziyech skickade en assist och Haverts gjorde mål med en nick för att hjälpa Chelsea att ta ledningen. Till slut besegrade Chelsea Crystal Palace med 1-0 och inledde en sedan länge förlorad seger.

Före den här matchen drabbades Chelsea av ytterligare tre matcher förlustsvit i Premier League och FA-cupen. I den här matchen startade Chelseas nya hjälpmedel Badia Siler i en Fotbollsskor Nike Phantom och inledde sin debut i Chelsea. Medan matchen pågick meddelade en annan ny Chelsea-hjälp, Mudrick, officiellt att han gick med. Före matchen höll Chelsea jubileumsaktiviteter för Vialli, en känd spelare i lagets historia för inte så länge sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *