Chelsea lånar ut Felix från Atletico Madrid

Premier League-jättarna Chelsea meddelade officiellt att de officiellt har lånat ut den portugisiske anfallaren Felix från Atletico Madrid. I Chelsea kommer Felix att bära tröjan nummer 11. Atletico Madrid meddelade samtidigt officiellt att Felix kommer att bära en fotbollsskor messi Adidas X för att spela för Atletico Madrid ett år till. Hans kontrakt har förlängts från 2026 till 30 juni 2027.

Felix lånekontrakt sträcker sig i ett halvår. Chelsea kommer att betala Felix en låneavgift på 11 miljoner euro och stå för hela lönen. I hyreskontraktet finns ingen friköpsklausul. Om Chelsea vill behålla Felix i sommar måste de omförhandla med Atletico Madrid.

Den här säsongen spelade Felix, som bar en Fotbollsskor Nike Phantom Hypervenom, 20 gånger för Atletico Madrid. Han gjorde 5 mål och assisterade 3 gånger. I Qatar World Cup spelade Felix 4 gånger för Portugal, gjorde 1 mål och assist 2 gånger. Anledningen till att Felix lämnade Atletico Madrid berodde på att hans relation med Simeone gick sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *