Cremonese når Coppa Italia semifinal igen efter 36 år

Fokus för kvartsfinalerna i den italienska cupen, Rom mot Cremonese på hemmaplan. I den första halvleken bröt Desaiers nollan med en straffspark. I andra halvlek gjorde Celik självmål. Innan slutet gjorde Belotti ett mål i en Fotbollsskor Nike Magista. Till sist förlorade Roma med 1-2 hemma mot Cremonese och slutade i kvartsfinalen i Coppa Italia.

I den 28:e minuten kastade Patricio, som var klädd i en nike fotbollsskor billigt, Diesels i straffområdet. Domaren dömde en straffspark, och sedan gjorde Diesels en straff för att hjälpa Cremonese att vinna med 1-0. . I den 49:e minuten flankerade och tryckte Piquel, Celik gjorde ett misstag framför målet och gjorde självmål. Roma fortsatte att hamna under med 0-2. I den 94:e minuten gick Abraham över och assisterade Belotti att volley och göra mål. Rom slogs ut med 1-2.

För Cremonese skapade laget återigen ett mirakel, eftersom de har spelat 20 omgångar i Serie A den här säsongen utan att vinna en match, med ett rekord på 8 oavgjorda och 12 förluster, och de ligger stadigt i botten med 8 poäng. Heta lag. Dessutom är Cremoneses lag bara värt 60 miljoner euro, vilket också är rankat sist i Serie A.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *