De Bruyne: Glad över att spela i Manchester City

Som en veteran som har burit fotbollsskor Adidas X länge kan den 31-årige De Bruyne beskrivas som en framstående spelare. Men alla har en dag när de blir gamla, och De Bruyne är inget undantag. Nyligen lade han upp ett foto på sociala medier, som är ett svartvitt foto på den tidigare Manchester City-armén. På bilden, förutom honom, är alla andra i svartvitt, vilket tyder på att alla andra spelare på bilden har lämnat laget, och bara De Bruyne är kvar i Manchester City.

De Bruyne, klädd i en fotbollsskor messi Adidas X, var en spelare som Guardiola kom innan han tog över Manchester City 2016, och det här fotot togs innan Guardiolas ankomst. I och med att Fernandio och Sterling lämnar den här säsongen är det bara De Bruyne kvar i den tidigare Guardiola-eran.

Även om han inte är ung, och även om alla hans tidigare lagkamrater äntligen har lämnat, har De Bruyne fortfarande ambitioner. Han sa att han är väldigt glad över att spela här och tror att laget fortfarande kan hitta ett sätt att vinna mästerskapet. Jag hoppas att de kan göra det i år igen!blå rosa gula fotbollsskor messi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *