Kroatien slår Brasilien 5v3 på straffar

I kvartsfinalen i VM 2022 slog Kroatien Brasilien med 5-3 på straffar. Neymar och Petkovic gjorde mål på övertid, 1V1. Till slut slog Kroatien ut Brasilien med nöd och näppe efter en straffläggning och gick in i semifinalen i VM.

Den kroatiske målvakten Livakovic, som bar en Billiga Nike Phantom Hypervenom, blev lagets skyddshelgon i andra halvlek. Han blockerade först ett skott från försvararen Gwadiol mot eget mål, och räddade sedan två på varandra följande skott från Paqueta och Neymar. Enligt statistiken har Livakovic bidragit med 6 räddningar på 70 minuter av matchen, vilket är fler än det totala antalet räddningar (5 gånger) för den brasilianske målvakten Alisson i denna tävling. Till slut, i slutet av 90 minuter, gjorde Livakovic 8 räddningar i matchen.

Under de 30 minuterna av förlängningen visade brasilianaren i en bästa fotbollsskorna 2022 enastående offensiv talang och förmågan att bryta igenom försvar i kritiska ögonblick, men kroaten använde flitigt löpning och kämpande för att vinna laget en glimt av liv. Chanserna att leva är absolut lika, och Kroatien tolkar perfekt fotbollens charm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *