Modrics framgångsgrad på 90 % är spelets MVP

I Qatar World Cup Group F 2022 tog en gruppmatch ledningen. Till slut, efter 90 minuters hård kamp, ​​lyckades varken Kroatien eller Marocko bryta motståndarens mål. Även om han misslyckades med att hjälpa sitt land att vinna en seger i öppningsmatchen av Qatar World Cup, var kaptenen Modrics prestation i den fotbollsskor messi Adidas X fortfarande anmärkningsvärd. Med en framgångsfrekvens på 90 % och 3 framgångsrika interceptions valdes han till spelets MVP.

I det här spelet visade den 37-årige veteranen också till fullo sin förmåga att reda ut lagets anfall genom passningar. I den 9:e minuten av första halvlek och den 80:e minuten av andra halvlek levererade Modric två suveräna assist till sina lagkamrater. Om det inte var för att lagkamraterna inte lyckades ta tillfället i akt hade Marocko förmodligen inte kunnat ta sig ur VM-premiären i Qatar.

För Modric, som är 37 år i år, kommer detta VM sannolikt att bli hans sista på VM-scenen. Även om några av lagkamraterna som följde med honom i det senaste VM för att skapa det bästa VM-resultatet i det kroatiska landslagets historia har bleknat ur scenen, kan det ses från det här spelet att Modric, som bär en nike fotbollsskor billigt, kommer fortfarande att representera honom. I varje match som det kroatiska landslaget spelar gör de sitt bästa och gör sitt bästa för att vinna varje match för landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *