Paris Saint-Germain slog Lille med 4-3 på hemmaplan

Den 24:e omgången av säsongen 22/23 Ligue 1 fortsätter, med Paris Saint-Germain som spelar mot Lille på hemmaplan. I matchen gjorde Mbappe, klädd i en Mbappe fotbollsskor, ett dubbelslag. Neymar lämnade planen med en skada efter att ha passerat ett skott. Lille gjorde tre mål i rad och passerade en gång. Messi satte en frispark på stopptid. Till slut Paris Saint-Germain 4-3 En knapp seger över Lille avslutade en 3-match förlustsvit i alla tävlingar.

Innan den här matchen hade Paris Saint-Germain drabbats av en tre matcher lång förlustsvit i franska cupen, franska Ligue 1 och Champions League. Lagets status har ifrågasatts och kritiserats mycket. En viktig faktor för Paris Saint-Germains senaste dåliga resultat är skador. I den här matchen kunde lagets främsta högerback Ashraf och kapten Marchinhos inte spela, vilket fortsatte att sätta press på Paris redan instabila försvar. Lille var femma i ligan före denna match. Som ligamästare för två år sedan, även om den för närvarande inte kan tävla om mästerskapet, har den fortfarande betydande stridskraft och förhoppningar om att kvalificera sig till det europeiska kriget.

Paris Saint-Germains första seger på nästan 4 matcher var från början något värt att fira, men Neymar, som bar en Fotbollsskor Nike Phantom, blev skadad i matchen, vilket kastade en skugga över laget. Det är utan tvekan en dålig nyhet! För Paris kommer att inleda en nyckelstrid med Bayern i den andra omgången av Champions Leagues 1/8-final! Paris Saint-Germain ligger för närvarande efter med en totalpoäng på 0:1. De måste samla all sin kraft för att ha en chans att uppnå en comeback i bortamatchen. Om Neymar är skadad i 2-3 veckor kan han missa denna viktiga match. Och även om han kan återhämta sig från skadan i tid, är hans tillstånd efter Jiushus strid fortfarande en fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *