Paris slog Nantes med 4-2 hemma, Messi gjorde Mbappe och gjorde ett bidrag!

5 mars 2023, 26:e omgången av Ligue 1, i första halvlek öppnade Messi rekordet, Ajamu gjorde ett självmål, sedan gjorde Blas och Ghanago ett mål vardera, Paris spelade oavgjort 2-2 mot Nantes i halvtid. I den andra halvleken assisterade Mbappe Danilo Pereira att bryta igenom målet, sedan gjorde Mbappe ett mål, och Marquinhos drog sig tillbaka efter skada. Paris besegrade till slut Nantes med 4-2 hemma och leder tillfälligt Ligue 1 med 11 poäng.

Messi skördade det 799:e karriärmålet, 800 karriärmål, ett steg från målet, kort efter målet visade FIFA ett foto av Messi, och med texten: utöver världens bästa vem kan det vara? Den officiella direkttexten kompletterar både bekräftelsen av Messi och den kraftfulla desinformationen i det föregående avsnittet om allmänhetens invändningar mot det officiella urvalet. Denna betydelsefulla dag har gjort Argentinas tröja med Messi nr 10 till en storsäljare.

Mbappe kröntes till Paris främsta målskytt genom tiderna med 201 mål, och efter matchen skickade Messi ut en social dynamik där han skrev: “Tre poäng till hands! Grattis till Mbappe för att han slår rekordet!”. Mbappe svarade sedan med tre hjärtan för att uttrycka sin tacksamhet till Messi. De fans som har ett hjärta borde känna den tysta förståelsen mellan Messi och Mbappe, en liten Ronaldinho till Messi alltså.

En match, några glada, några ledsna, tyvärr Marquinhos skada, det finns nyheter som kan saknas för att spela Bayern, Paris kommer att använda en fyrbacksformation. Vissa netizens skämtsamt sagt, Paris dessa försvarare som är frånvarande, alla ger en känsla av goda nyheter. Har du någon åsikt om Paris försvarare? Välkommen att lämna dina kommentarer.