Premier League-lag som är intresserade av Skriniar kan behöva ge upp

Premier League-lag som är intresserade av Skriniar kan behöva ge upp

Enligt rapporter misslyckades Inter Milan fortfarande med att slutföra kontraktsförnyelsen med Skriniar klädd i fotbollsskor messi Adidas X. Spelaren har fått uppmärksamhet från många Premier League-lag.

Skriniars kontrakt är på väg att gå ut efter säsongens slut. Premier League-lag som Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea och Tottenham följer alla noga. De hoppas kunna skyltfritt nästa sommar Få den 27-åriga gardisten. Men för att skingra intresset från Premier League-laget uppgav Inter Milan att laget är mycket övertygat om att det kommer att slutföra kontraktsförnyelsen med Skriniar innan VM.

Iförda Billiga Nike Phantom Hypervenom missade Skriniars Slovakien VM, och spelarna har redan börjat lämna. Inter Milan kommer också att fortsätta att hålla kontakten med den här spelaren, fast beslutna att behålla den här spelaren efter säsongens slut. Andra europeiska jättar fick också veta om förnyelsens framsteg genom sina agenter. Marotta är fortfarande optimistisk om kontraktsförlängningen och tror att de två sidorna kommer att nå en ny överenskommelse inom kort.

Ovanstående är rapporten om ”Premier League-lag som är intresserade av Skriniar kan behöva ge upp” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *