Premier League Manchester United 3-0 Nottingham Forest

Den 17:e omgången av Premier League-säsongen 2022/2023 fortsätter, där Manchester United spelar mot Nottingham Forest på hemmaplan. I den första halvan av matchen gjorde Rashford, som bar en Fotbollsskor Nike Phantom Hypervenom, en passning och gjorde ett bidrag till Martial. I den andra halvleken hjälpte Casemiro Fred att göra mål. Till sist besegrade Manchester United Nottingham Forest med 3-0 på hemmaplan och hamnade tillfälligt på femte plats i ligan.

I den 19:e minuten blev Rashford av med försvaret från den bakre punkten och gick till den främre punkten. Han slog bollen med högerfoten utan att stanna och gjorde mål. Manchester United ledde med 1-0. I den 22:a minuten tryckte Martial sin högra fot från toppen av straffområdet och gjorde mål. Manchester United ledde med 2-0. I den 86:e minuten gjorde Fred mål med vänsterfoten in i straffområdet och Manchester United ledde med 3-0. Sedan dess har inget av lagen kunnat skapa en hotfull offensiv. Manchester United slog Nottingham Forest med 3-0 på hemmaplan och hamnade bakom Tottenham med 1 poäng på en mindre match, och hamnade tillfälligt på femte plats i ligan.

I Premier League den här säsongen spelade Martial, som bar en bästa fotbollsskorna 2022, 6 gånger, inklusive 3 starter, gjorde 3 mål och assisterade 2 gånger. Dessutom spelade han 1 gång som avbytare i Europa League och gjorde 1 mål. Han spelade 2 gånger i Ligacupen och gjorde även 1 mål. Han har spelat 9 gånger i alla tävlingar, med totalt bara 429 minuter. Han har gjort 5 mål och 2 assist. Det är värt att nämna att Martial endast hade 2 mål och 1 assist på 23 framträdanden i olika tävlingar förra säsongen. Hans effektivitet har förbättrats avsevärt den här säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *