Tottenham Hotspur 1-0 Manchester City

Tottenham tar emot Manchester City i den 22:a omgången av Premier League. Rodri, som var klädd i en bästa fotbollsskorna 2023, blev avskuren från backplanen. Huiber assisterade Kane och gjorde hans 200:e Premier League-mål. Kane blev bäste målskytt i Tottenhams historia med 267 mål; Mahrez slog ribban, Romero blev utvisad efter två gula och en röd. I slutet av matchen besegrade Tottenham Manchester City med 1-0, och Guardiolas lag hamnade bakom topplaget Arsenal med 5 poäng i ytterligare en match.

Även om Manchester Citys start är imponerande, dominerad av det höga bollinnehavet som de är bra på. Men Tottenham tog ändå ledningen i den 15:e minuten genom Harry Kanes mål! Rodri snappades upp av Hoibel på kanten av sitt straffområde. Det var denna stjälning och passning som gjorde den sistnämnde Kanes chans att möta Ederson. Bollen gick i nät och Tottenham 1-0 Manchester City.

Och City svarade briljant från att hamna under, nästan utjämnade i halvtid, men en Fotbollsskor Nike Phantom bärande Jade Mahrez volleyade utanför ribban och missade nätet. Guardiolas lag kämpade för att kvittera när matchen fortsatte och fortsatte att dominera bollinnehavet. Men trots att det var nere på 10 man i slutskedet efter Romeros röda kort kunde City inte bryta igenom Tottenhams sega försvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *