Cristiano Ronaldo gjorde segermålet, Riyadh Victory vann över Riyadh Youth med 3-2

Riyadh Victory mötte Riyadh Youth i den 28:e omgången av Saudi Super League den 24 maj, och med Cristiano Ronaldos långdistansvärldsvåg för att kvittera, vände Riyadh Victory slutligen Riyadh Youth med 3-2. Saudiarabiens liga var verkligen ett stort bekymmer för fansen på grund av Ronaldos ankomst, och Ronaldo, som bar nike fotbollsskor herr, gjorde inte fansen besvikna med denna världsvåg som bidrog till det roliga i matchen.

Låt oss gå igenom matchen. Strax efter matchstart visade Ronaldo sin individuella förmåga. I den 15:e matchminuten hoppade Ronaldo för att huvudtackla bollen, men bollen träffade målramen och hotade inte. I den 23:e minuten gjorde Guaanca ett fantastiskt mål och gav Riyadh Youth ledningen. Tre minuter senare gjorde Guaanka två mål för att utöka Riyadh Youths ledning till två mål, vilket gav Riyadh Victory 0-2 Riyadh Youth. Vid det här laget var Riyadh Victory redan i en brinnande passiv situation, laget försökte kontrollera tempot i spelet på mittfältet, men motståndarens försvar var helt enkelt för tufft fram till den 39:e matchminuten, Talisca gjorde till slut ett mål för Riyadh Victory och reducerade till 1-2.

Målet som gjordes i den första halvleken väckte Riyadh Victory’s anda och de fortsatte att attackera i den andra halvleken, och i den 56:e minuten gjorde Ghalib ett mål för att kvittera och matchen gick in i ett spännande ögonblick. Matchen fortsatte att vara en dragkamp och i den 64:e minuten gjorde Ronaldo ett mål från strax utanför målet och målet var i mål! Riyadhs seger var fullständig! Även om resten av matchen gick åt till att försöka vända på steken kunde Lilias ungdomar inte göra ytterligare ett mål och Riyadh vann matchen! Ronaldo svek aldrig fansen, han räddade matchen!