Real Madrid förlorar mot Villarreal i den 28:e omgången av La Liga

I den 28:e omgången av La Liga spelade Real Madrid mot Libertadores, men förlorade med 2-3 mot Libertadores. 5 mål i matchen var mycket roligt för fansen att se, och den högt efterlängtade Karim Benzema presterade inte så bra i den här matchen, åtminstone inte jämfört med sina tidigare prestationer.

Matchens första mål kom i den 16:e minuten när Marco Asensios cross från mitten träffade en lagkamrat och studsade in i målet, ett ganska lustigt mål, men Real Madrid tog ledningen med 1-0. Det andra målet kom i den 39:e minuten, målskytt var Libyanarel, och det innebar en kvittering. Det var Samuel Chukwueze som smet förbi en Real Madrid-stoppare i boxen och gjorde mål med en spark till 1-1.

Det tredje målet kom i den 48:e minuten när Vinicius också korsade bollen i boxen och sedan sköt in bollen till 2-1 för Real Madrid. Det fjärde målet kom i den 70:e minuten när Morales gjorde mål med två avslut och gav sitt lag en poäng tillbaka och en oavgjord match, men utan tid på klockan och utan poäng på resultattavlan var Libertadores i bättre form och gjorde mål igen i den 80:e minuten, återigen från ett distansskott av Samuel Chukwueze. Real Madrid förlorade med 2-3.

Faktum är att den här matchen visar att Real Madrids form inte är så bra, även om de hittills har nått kvartsfinalen och snart kommer att möta Chelsea, men efter det här matchtillståndet känner många att Real Madrid har större chans att vinna, men Chelseas senaste form är också bra, och förutspådde till och med att Real Madrid kommer att bli utslagna, vet inte vem som kommer att ha större chanser att vinna i matchen den 13 april, de två lagen. Kom och köp en Billiga Nike Phantom Hypervenom från vår hemsida och titta på matchen tillsammans.