England slog Ukraina i Europa League, det var allt i första halvlek

I den andra omgången av Europa Leagues grupp C-match mellan England och Ukraina gjorde England en fin insats och slog Ukraina med 2-0. Målen kom i den första halvleken och det blev inga fler mål senare i matchen då de två lagen gick in i en skramlig tillställning, så de som vill se repriserna kanske vill fokusera på den första halvleken.

Det första målet kom i den inledande 37:e minuten när Bukajosaka hittade en öppning på högerkanten och spelade en långboll till Michael Caine som från nära håll gjorde mål till en poäng. Det andra kom i den 40:e minuten när Bukajosaka återigen avvärjde en tung ukrainsk tackling och sparkade en vacker halvmara mot mål som den ukrainska målvakten inte lyckades parera, vilket gav England ytterligare ett mål för att utöka sitt försprång och satte Ukraina under större press vid detta tillfälle.

Det var en fram och tillbaka-affär efter det även om det fanns några mindre höjdpunkter emellanåt men inget av lagen gjorde mål förrän matchen slutade med England som fick avslutet och sin andra raka europeiska kvalseger. Den andra goda nyheten är att Michael Kane gjorde ett nytt rekord, hans 55:e mål för England, så det är en dubbel vinst för England.

Faktum är att England och Ukraina har mötts vid många tillfällen, där Ukraina oftast förlorat, och den här gången har man inte lyckats ta revansch och med nuvarande form är det svårt. Tittar man på de fem tidigare matcherna mellan de två lagen har England haft det bättre av de två, så en seger verkar vara att vänta i den här matchen.

Jag ser fram emot att Ukraina spelar bättre i nästa match. Om du också gillar fotboll, kom till vår hemsida för att köpa samma sneakers, och se nästa match tillsammans med Billiga AdidasX fotbollsskor!